Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSMOPOLITAN BORDOY


Descriere

Hotelul Cosmopolitan se află la 500 m de plaja Palma. Proprietatea este înconjurată de palmieri şi pune la dispoziţie WiFi gratuit, o piscină în aer liber, o cadă cu hidromasaj și un teren de minigolf. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Cosmopolitan este amplasat într-o zonă liniştită. La mai puţin de 5 minute de mers pe jos se află o staţie de autobuz, care oferă curse regulate către oraşul Palma de Mallorca. Aeroportul este situat la aproximativ 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

WiFi gratuit, o piscină în aer liber, o cadă cu hidromasaj și un teren de minigolf.

Sala de gimnastică este bine echipată, iar oaspeții pot folosi un depozit special pentru biciclete. La costuri suplimentare, sunt disponibile terenuri de tenis și paddle tenis.

Micul dejun tip bufet și cina sunt servite în sala de mese. Acestea includ o varietate de mâncăruri internaţionale, dar şi preparate tipice din insula Mallorca.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Cosmopolitan au aer condiţionat şi balcon. De asemenea, sunt luminoase și practice, fiind dotate cu TV și seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.