Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Catalonia del Mar (ex Consul)


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Catalonia del Mar (ex Consul) (doar adulti) este situat in vecinatatea unei plaje.


FACILITATI HOTEL: Renovat partial in 2015, hotelul de plaja cu 6 etaje este format dintr-o cladire principala si o cladire alaturata si are 189 de camere in total. Este dotat cu o receptie 24h, un hol cu bar, 3 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost) precum si o zona de parcare (gratuit), trei restaurante (cu aer conditionat), 2 baruri , WiFi este disponibil gratuit. Serviciile de spalatorie/calcatorie si serviciile medicale sunt disponibile contra cost, o piscina cu apa dulce (deschisa din aprilie pana in octombrie), cu umbrele de soare si sezlonguri, bar.
Divertisment: darts (gratuit), tenis de masa (gratuit), fitness, aerobic si yoga. Zona de spa, sauna si hamam gratuit, program de activitati cu muzica live. Sala de jocuri.


FACILITATI CAMERE: Camera dubla standard (vedere la piscina, balcon sau terasa):
Cu pat dublu sau pat twin, parchet, balcon sau terasa, ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV prin satelit, precum si aer conditionat controlat central. Dimensiunea camerei: 16 m.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.