Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ciudad Laurel Aparthotel


Descriere

LOCALIZARE: Ciudad Aparthotel Laurel se afla la aproximativ 800 metri de plaja cu nisip, orasul Cala Millor se afla la 700 metri distanta, Manacor la 21 km si Palma de Mallorca la 74 km. Zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 300 metri.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 3 etaje si consta intr-o cladire principala si 11 cladiri secundare cu o capacitate totala de 220 camere ce au fost renovate in 2020. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 ore, lobby bar, aer conditionat, seif (contra cost), parcare gratuita, exchange, restaurant, 2 baruri, conexiune internet wireless (contra cost), spalatorie, 2 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele standard au in jur de 45 mp si dispun de living cu canapea , dormitor cu 2 paturi twin, bucatarie, balcon sau terasa, incalzire/ aer conditionat reglabil, cana electrica, internet ( contra cost), TV cu ecran plat si programe prin satelit. Pot avea vedere la gradina sau la piscina.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.