Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Simo Aparthotel


Descriere

LOCALIZARE: Club Simo Aparthotel se afla la 550 metri de plaja cu nisip. Orasul Cala Bona se afla la aproximativ 2 km, Sillot la 6 km iar Son Severa la 3 km. Zona de shopping si de baruri / restaurante se afla la aproximativ 300 metri de hotel .


Puncte de interes: Cafe del Sol - 1 km, Cuevas del Drach - 9 km , Torre de Canyamel - 13 km, Castelul Capdepera - 15 km.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2013 , cladirea de 3 etaje dispune de 137 de camere distribuite intr-o cladire principala si 3 cladiri secundare. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, aer conditionat, seif, parcare gratuita, restaurant, bar, conexiune interent wireless gratuita, spalatorie, 2 piscine exterioare cu sezlonguri, umbrele si bar, tennis, mese de tenis, fitness, sauna, jacuzzi masaj, mini club pentru copii, spectacole seara. Suprafata lor este de proximativ 36 mp, pe jos au parchet. Bucataria este ultialata cu mini frigider, cuptor cu microunde. Baia este cu dus sau cada si uscator de par.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele Standard dispun de : living cu canapea, balcon sau terasa, 2 paturi twin de 0.90 cm x 2 in dormitor, bucatarie, incalzire / aer conditionat, cana electrica, internet , seif, TV prin satelit
Apartamentele superioare sunt renovate, au mobila moderna si aceleasi facilitati ca cele standard. Apartamentele cu 2 dormitoare au 45 mp.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.