Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

AGORA Hotel***, cunoscut in trecut sub denumirea de Hotel ROMANTA, si-a redeschis portile dupa ce in toamna 2018 - primavara 2019 a beneficiat de ample lucrari de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor sai interioare confortabile, amenajate modern la cel mai inalt standard.
AGORA Hotel*** este pozitionat la 200 metri distanta de zona centrala a statiunii Neptun, la mica distanta de numeroase restaurante, terase si magazine, fiind dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile. Plaja La Steaguri se afla la cca. 500m, iar gara la cca. 200 m. Inconjurat de o superba oaza de vegetatie de circa10.000 mp, parte a rezervatiei naturale Padurea Comorova, AGORA Hotel ***ofera celor care ii trec pragul locul ideal pentru o vacanta minunata si multiple facilitati pentru relaxare.
AGORA Hotel*** dispune de 270 spatii de cazare luminoase, cu balcon, care se impart in 49 apartamente, 123 camere double matrimoniale si 98 camere double twin, restaurant Il Fortino cu o capacitate de 500 locuri unde se serveste micul dejun, dejunul si cina in sistem bufet suedez, sala de conferinte cu 120 locuri, seif la receptie, camera pentru bagaje, parcare pentru 150 de autoturisme, loc de joaca pentru copii, sala de sport, sauna, balansoare.

Camere twin - au o suprafata de 22 mp ,doua paturi separate, mocheta, minibar, telefon, televizor LCD, acces gratuit la wi-fi, aer conditionat si baie proprie cu cabina de dus si uscator de par,balcon.

Camere duble matrimoniale : au o suprafata de 22 mp ,un pat matrimonial unde se pot caza 1 sau 2 persoane, dotata cu mocheta, minibar, telefon, televizor LCD, acces gratuit la wi-fi, aer conditionat si baie proprie dotata cu cabina de dus uscator de par ,balcon.

Apartamente - au o suprafata 44 mp , sunt luminoase si confortabile, dispun de 2 camere ,dormitor cu pat matrimonial si un living cu chicineta, canapea extensibila, telefon, televizor LCD ,cu aer conditionat , minibar, birou,acces gratuit la wi-fi,si baie dotata cu cabina de dus, uscator de par,2 balcoane.


Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.