Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Carpati este situat in statiunea Predeal, la 5 minute cu masina de partiile de schi. DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispunde de restaurant propriu cu o capacitate de 200 locuri, bar receptie, lobby bar, wellness bar si crama, centru SPA, parcare.
  • 85 camere duble clasificate 3*
  • 3 camere suite clasificate 4*
  • 5 garsoniere clasificate 3*

FACILITATI UNITATE
Hotelul Carpati ofera un serviciu de receptie de 24 de ore pe zi si doua sali pentru organizarea de conferinte si evenimente, garderoba echipamente schi, seif receptie, camera de bagaje, acces pentru persoane cu handicap, parcare proprie cu 50 de locuri, Wi-FI. Centru WELLNESS: piscina incalzita, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, sala fitness si masaj.
DESCRIERE CAMERE
Fiecare camera este dotata cu minibar, LED TV si televiziune prin cablu, telefon fix si o baie care include cabina de dus, uscator de par, mini-bar, telefon, wireless, balcon
ATRACTII TURISTICE
Ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov, Castelul Bran, Castelul Pelis si Pelisor, Castelul Cantacuzino, Muzeul Trenurilor(Sinaia).
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont.
FACILITATI EVENIMENTE
Sala mare de conferinta (maxim 140 locuri) - (dotari: ecran de proiectie, videoproiector, sistem sonorizare, flipchart, internet wireless)
Sala mica deconferinta (maxim 20 locuri) - (dotari: ecran de proiectie, videoproiector, sistem sonorizare, flipchart, internet wireless)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie