Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Beach Seaside


Descriere

Descoperiti hotelul Ammos Beach recent renovat, situat ideal in inima strazii pietonale Olympiaki Akti, la doar 50 de metri de plajele de nisip organizate primitoare. Avand o locatie centrala excelenta, acest hotel este perfect pentru vacantele de familie, oferind 35 de studiouri si apartamente simple si duble bine amenajate, impodobite cu design modern si servicii de ospitalitate de top.
Amplasata la poalele Muntelui Olimp, Ammos Beach ofera acces direct la zone de divertisment potrivite pentru copii, precum si o multitudine de restaurante, cafenele si magazine. Orasul Katerini este la 8 km, Salonic la 97 km, Satul Litochoro la 24 km si Paralia Katerinis la doar 3 km. Pasionatii de sport vor gasi terenuri de fotbal, baschet si tenis la 300 de metri, in timp ce plaja Olimpica organizata ofera sezlonguri, umbrele si terenuri de volei pe plaja. In mod convenabil, in apropiere este disponibila o parcare publica gratuita, ceea ce face din Ammos Beach Hotel refugiul perfect pentru un amestec perfect de relaxare si recreere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie