Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află în Santorini, la cam 1 km de plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif și un serviciu de transfer. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie