Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul May Beach se află la 200 de metri de plaja Missiria si la 4 km de Rethymnon. Acesta oferă mic dejun si Wi-Fi gratuit. Camerele au balcon mobilat, cu vedere la grădina de palmieri si la piscină.

Toate camerele cu aer conditionat de la Hotelul May Beach, administrat de o familie, sunt decorate elegant, cu mobilier modern. Fiecare cameră are TV prin satelit si frigider. Toate spatiile de cazare oferă o zonă de relaxare.

Oaspetii au acces la terenurile de tenis si de volei. Pentru copii există o piscină si un loc de joacă. Personalul hotelului organizează seri grecesti cu muzică si dans.

Restaurantul hotelului serveste un mic dejun tip bufet si cină cu specialităti grecesti. Oaspetii pot savura băuturi si mancăruri usoare, cum ar fi salate, la barul de la piscină.

Celebra mănăstire Arkadi se află la 10 km. Pitorescul port venetian Rethymnon este situat la o distantă de 5 minute cu masina. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.